Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Pénteken érezhető lesz már, és jó tíz napig tart a hatása a Mars-Plútó együttállásnak. A csillagos égen ehhez a két bolygóhoz társítjuk hagyományosan az erőt, és bizonyos értelemben a szexualitást is. Ha a hátterüket nézzük, akkor a Bak jelét vehetjük észre, ahol mindig hangsúlyos a fejlődés, az előrelépés, a kikristályosodott eredmények, a tapasztalatok. Ha még hátrébb nézünk, a Nyilas csillagkép csillagait találjuk, akihez a gyógyítás és az isteni bölcsesség, a tiszta tudás kapcsolódik.

Röviden ez annyit tesz, hogy ezekben a napokban emberfeletti energiamennyiséget kapunk a Kozmosztól, mely erőt fejlődésünk, előrelépésünk szolgálatába állíthatjuk. Ha idejét érezzük valamely fontos lépések megtételének, mely lépések esetleg az átlagosnál több erőt igényelnek, akkor itt az a bizonyos idő.

A bolygóhelyzetbe beletartozhat gyors gyógyulás, gyökeres változtatás, valamint a férfierővel kapcsolatos hirtelen átalakulás. Hölgyeknek például megjelenhet a Szerelem, esetleg olyan tevékenység, amely teremtéssel, megvalósítással jár. Uraknál megszülethet a Belső Férfi (ez az időszak lehetőség arra, hogy beleálljanak a régen áhított férfiszerepekbe, és újra önmagukra találjanak), és itt is jellemző lehet a tudatos teremtés – akár anyagi (pénzügyi) téren.

Ennél az állásnál nem a fékeké a főszerep. Itt a kulcsszó a „tömeges” és a „gyors”. Ezért van, hogy nem (most sem) mindegy, hogy miből teremtünk „tömegesen” és „gyorsan”. Ugye nem?

Pálcák a kézben, áldás az úton.