Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Hétfő délután áll pontosan szemben a Hold és a Nap a csillagos égen. A Bika-Skorpió tengely erőteljes szexuális töltésével biztosan hoz érzékiséget és érzelmi dömpinget. Választás kérdése, hogy beengedjük-e a tapasztalást az anyag szintjén, vagy megmaradunk agyban. Részemről szeretettel biztatok Mindenkit a tapasztalatszerzésre, hiszen szellemi szinten (gondolatban) élni fizikai test nélkül is lehet, azért kár lenne a születés-élet-halál folyamatot végigcsinálni… Hogy ne menjünk messzire, elég csak a zamatos ételekre, az őszillatú levegőben pompázó lombokra, vagy egyéb érzéki örömökre gondolni. A lista hosszú, az élményszerzés izgalmas, mámorító, csodálatos. Persze ha úgy döntünk.

Más szinten megjelenhet a stabilitásra, biztonságra való igény úgy az anyag, mint az érzelmek szintjén. Ezen a délutánon érdemes időt szentelni a merengésnek. Ki tudja? Talán éppen ezzel kapcsolatban suttognak a fülünkbe valamiféle új ötletet a láthatatlan világokban poroszkáló segítőink.

Akit foglalkoztat a titkok, rejtelmek világa, bizonyosan talál majd magának elfoglaltságot ezen a délutánon. Azért arra érdemes figyelni, hogy addig merészkedjünk az erdőben, ahol még biztonságosan tájékozódunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.