Oldal kiválasztása

Az érkező 1-2 napban fontos felismerések érkeznek hozzánk – naná, hogy kapcsolati téren! Nem lesz ritka vendég a meglepetés sem. Sokszor azon lepődünk meg, valami mennyire félelmetesen egyszerű. Az emberféle mintha örömét lelné abban, hogy olyan dolgokat nem vesz észre, amik a szemét bökik ki, olyan nyilvánvalóak.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Érkezhet harmóniateremtő megoldási ötlet is az angyali világokból, szellemi vezetőktől. Tulajdonképpen úgy lehet, hogy a másik világ segítői minden fronton üvöltik és nádihegedűzik nekünk az életjavítási javaslatokat, tiszta szerencse, hogy nincs fizikai testük, különben az egész égi sereg úgy ahogy van, borogatná a torkát és folyton hangszálgyulladásból eredő rekedtségben fetrengene. Az általános fennakadás sosem az, hogy nem érkezik sugallat. Sokkal inkább, hogy nem vagyunk hajlandóak meghallani, vagy tudomásul venni.

És mielőtt nagyon tiltakozni kezdene a kedves Spirituális Útkereső, ugyan hadd kérdezzem meg: fordult már elő egyszer is, hogy megkérdeztük a kártyát (vagy rúnakövet, vagy pálcát, vagy bárakármit), jött a válasz, de újraraktuk (újradobtuk, újrakérdeztük), mert a kapott válasz nem simult aktuális világképünkhöz? Nem kell hangosan válaszolni, csak gondolkodni. A sugallat ugyanúgy működik, mint a napi bulvár. Rendben van, hogy megjelenik, de a működéshez kell legyen olyan is, aki elolvassa és csámcsog rajta. (Mondjuk akkor már inkább rágok hosszasan valami szaftos angyali útmutatást, de ez már az én privát döntésem.)

Szombaton csúcsosodik a szabadság (tisztaság!) és a szerelem inspirációs kapcsolata. Ennek az égi helyzetnek nagyon sok kiváló kombinációs lehetősége csábít megélésre, és ha engem kérdeztek, az ezen aspektusra irányadó fokozat csakis a „nyélgáz”. Őszintén, tabumentesen, kötelékek nélkül, gyönyörködtetve és örömöt adva; harmóniában először önMAGunkkal, majd minden mással a teremtett világban, később azon túl is.

Vagy rögtön mindent egyszerre, kinek-kinek vérmérséklete szerint.

Pálcák a kézben, áldás az úton.